Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα παρακολούθησης του δικού σας Συστήματος Συναγερμού είναι η αποτυχία να ανταποκριθείτε άμεσα σε περίπτωση ανάγκης. Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων να είναι απενεργοποιημένο το κινητό σας τηλέφωνο, ή να χάσετε μια ειδοποίηση, είστε σε διακοπές, σε ένα πάρτι και πολλά άλλα. Δεν είναι προτιμότερο να αναθέσετε σε μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα να ελέγχει εξ αποστάσεως την λειτουργία του Συστήματος Συναγερμού σας κατά την διάρκεια όλου του 24ωρου καταγράφοντας πιθανά περιστατικά και να είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί σε περίπτωση ανάγκης;

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διάρρηξης, διακοπής ρεύματος, ανίχνευσης φωτιάς, χαμηλής μπαταρίας το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας ενημερώνεται αμέσως και είναι σε θέση να χειριστεί την κατάσταση κατάλληλα, είτε ειδοποιώντας την αρμόδια υπηρεσία, τα αρμόδια άτομα, το περίπολο ή να καλέσει την αστυνομία.

Η επιτήρηση μέσω του Κέντρου Λήψης Σημάτων είναι μια γρήγορη και λεπτομερείς επικοινωνία μεταξύ του οικιακού ή βιομηχανικού Συστήματος Συναγερμού σας. Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου λειτουργεί ως κέντρο δικτύου των αισθητήρων, οι οποίοι μπορεί να είναι αισθητήρες παραθύρων ή θυρών, ανιχνευτές κίνησης, ανιχνευτές παραβίασης ή εξειδικευμένοι ανιχνευτές θερμοκρασίας, πλημμύρας ή καπνού. Όταν το Σύστημα Συναγερμού σας είναι ενεργοποιημένο και ενεργοποιηθεί οποιοσδήποτε από τους πιο πάνω αισθητήρες, τότε αποστέλλεται σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μας.

Το κέντρο λήψης σημάτων μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο και στελεχώνεται από χειριστές που εκπαιδεύονται για να ανταποκριθούν σε όλες τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ζητήστε να μάθετε περισσότερα για τα πακέτα του κέντρου λήψης σημάτων που προσφέρουμε.

Franco Anacreonte

Για πρώτη φορά συνεργάστηκα με την Lysi Security όταν έχτισα ένα καινούργιο σπίτι στην περιοχή της Λεμεσού το 2010. Τους κάλεσα και πάλι το 2017 και 2018 όταν χρειάστηκα διάφορες αναβαθμίσεις και προσθήκες στην οικία μου: κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), σύστημα συναγερμού, σύστημα θυροτηλεόρασης και υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης και διαδικτύου.

Φάνηκε ότι τόσο η διοίκηση όσο και η όλη ομάδα είναι επαγγελματίες, αποτελεσματικοί, εξαιρετικά γρήγοροι και πάνω απ ‘όλα πολύ φιλικοί. Τίποτα δεν είναι πρόβλημα γι αυτούς και η εταιρεία σέβεται τους πελάτες της και κάνει ότι χρειάζεται για να τους βοηθήσει. Ο πελάτης είναι πάνω από όλα για αυτούς και αυτό αντικατοπτρίζεται στις υπηρεσίες που παρέχουν. Η εξυπηρέτηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι εξαιρετική.

Η Lysi είναι μια σύγχρονη εταιρεία που λειτουργεί όπως τον Αγγλικό παλιομοδίτικο τρόπο, ο οποίος δεν συνηθίζεται στην Κύπρο.

Δεν διστάζω να συστήσω τη Lysi. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ καμιά άλλη εταιρεία για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την τεχνολογία.

Franco Anacreonte

Owner of Icon Hotel, Cappello’s Restaurant and Piano Lounge – UK

Ιδιοκτήτης κατοικίας

Πανίκος Παναγή

Εξαιρετική εταιρεία! Ποτέ δεν είχα προβλήματα με εκείνους. Πάντοτε είναι εκεί για εμάς, και δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ.Αγαπώ τις ικανότητες του συστήματός μας. Κόστος φιλικό για ένα  αποτελεσματικό οικιακό σύστημα ασφαλείας.Συνεχίστε την καλή δουλειά κυρίες και κύριοι. Ευχαριστώ.

 

Πανίκος Παναγή

Construction Manager & Engineer BSc (Hons) CIOB

Ιδιοκτήτης κατοικίας

Ιωάννης Κασσιός

Στην Technografia λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την υποδομή και την ασφάλεια των συστημάτων. Εμπιστευτήκαμε την ασφάλειά μας στην Lysi Security την οποία και συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, ικανό συνεργάτη και φιλικό προσωπικό με υπηρεσίες προσανατολισμένες στον πελάτη.

 

Ιωάννης Κασσιός

Managing Director of Technografia Ltd

Μαρία Λοΐζου

Μια επαγγελματική και εξαιρετικά αξιόπιστη εταιρεία! Μου έχει προσφέρει την καλύτερη λύση ασφάλειας για το σπίτι μου με τον καλύτερο εξοπλισμό!Αξιόπιστη, οικονομικά αποδοτική, αντανακλά απόλυτα στην ορθολογική διαχείριση των κινδύνων στον δικό μου χώρο, μέσα και έξω, από κάθε άποψη!

 

Μαρία Λοΐζου

Ιδιοκτήτρια κατοικίας