Ένα σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σας επιτρέπει να συνδέσετε κάμερες για να επιτηρείτε τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της περιουσίας σας, μεταδίδοντας σήματα σε μία οθόνη ή σε μια σειρά από οθόνες. Καταγράφουν σε πραγματικό χρόνο ενώ την ίδια ώρα μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω διαδικτύου από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να εμποδίσετε ή να εντοπίσετε κάποια  παράνομη ενέργεια σε περιοχές όπου χρειάζονται επιτήρηση, όπως τράπεζες, καζίνο, αεροδρόμια, στρατιωτικές μονάδες, καταστήματα ή ακόμη το σπίτι ή το γραφείο σας.

Ένα σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, μπορεί εύκολα να αποδεχθεί η καλύτερη επένδυση από την πρώτη μέρα εγκατάστασης.

Εμπόδισε και απέτρεψε μια ανεπιθύμητη ενέργεια

Οι ανεπιθύμητοι εισβολείς στοχεύουν σε κτίρια και εγκαταστάσεις τα οποία δεν επιτηρούνται. Η απλή παρουσία ενός εγκατεστημένου συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης είναι αρκετή για να αποτρέψει πιθανούς ανεπιθύμητους εισβολείς και να εμποδίσει πιθανή τους απόπειρα.

Πλεονεκτήματα της κάλυψης

Ένα σωστά σχεδιασμένο σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης είναι πρακτικά αδιαπέραστο και μπορεί να προσφέρει κάλυψη στο 100%. Μπορούν να εγκατασταθούν πολλαπλές κάμερες για να επιτηρούν τα τυφλά σημεία και να καταγράφουν τις κινήσεις στις πιο ευάλωτες περιοχές της περιουσίας σας. Υπάρχει πλήρης επιτήρηση η οποία δεν παρεμποδίζεται από ανθρώπινα σφάλματα. Η καταγραφή των γεγονότων αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία στην αστυνομία ή στο δικαστήριο.

Διασφαλίστε την ασφάλεια

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης μπορούν να εγκατασταθούν σε περιοχές υψηλού κινδύνου μιας επιχείρησης ή εγκατάστασης. Οι κατάλληλα επιλεγμένες κάμερες, μπορούν να αποτρέψουν πιθανές ζημιές, καθότι μπορούν να ληφθούν άμεσα μέτρα έκτακτης ανάγκης με προσεκτική επιτήρηση.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Όλα τα συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης μας, μπορούν να προβληθούν και να ελεγχθούν εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Είτε βρίσκεστε στο διπλανό δωμάτιο, είτε στο δρόμο, είτε σε άλλη χώρα, υπάρχει διαθέσιμη απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

 

Franco Anacreonte

Για πρώτη φορά συνεργάστηκα με την Lysi Security όταν έχτισα ένα καινούργιο σπίτι στην περιοχή της Λεμεσού το 2010. Τους κάλεσα και πάλι το 2017 και 2018 όταν χρειάστηκα διάφορες αναβαθμίσεις και προσθήκες στην οικία μου: κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), σύστημα συναγερμού, σύστημα θυροτηλεόρασης και υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης και διαδικτύου.

Φάνηκε ότι τόσο η διοίκηση όσο και η όλη ομάδα είναι επαγγελματίες, αποτελεσματικοί, εξαιρετικά γρήγοροι και πάνω απ ‘όλα πολύ φιλικοί. Τίποτα δεν είναι πρόβλημα γι αυτούς και η εταιρεία σέβεται τους πελάτες της και κάνει ότι χρειάζεται για να τους βοηθήσει. Ο πελάτης είναι πάνω από όλα για αυτούς και αυτό αντικατοπτρίζεται στις υπηρεσίες που παρέχουν. Η εξυπηρέτηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι εξαιρετική.

Η Lysi είναι μια σύγχρονη εταιρεία που λειτουργεί όπως τον Αγγλικό παλιομοδίτικο τρόπο, ο οποίος δεν συνηθίζεται στην Κύπρο.

Δεν διστάζω να συστήσω τη Lysi. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ καμιά άλλη εταιρεία για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την τεχνολογία.

Franco Anacreonte

Owner of Icon Hotel, Cappello’s Restaurant and Piano Lounge – UK

Ιδιοκτήτης κατοικίας

Πανίκος Παναγή

Εξαιρετική εταιρεία! Ποτέ δεν είχα προβλήματα με εκείνους. Πάντοτε είναι εκεί για εμάς, και δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ.Αγαπώ τις ικανότητες του συστήματός μας. Κόστος φιλικό για ένα  αποτελεσματικό οικιακό σύστημα ασφαλείας.Συνεχίστε την καλή δουλειά κυρίες και κύριοι. Ευχαριστώ.

 

Πανίκος Παναγή

Construction Manager & Engineer BSc (Hons) CIOB

Ιδιοκτήτης κατοικίας

Ιωάννης Κασσιός

Στην Technografia λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την υποδομή και την ασφάλεια των συστημάτων. Εμπιστευτήκαμε την ασφάλειά μας στην Lysi Security την οποία και συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, ικανό συνεργάτη και φιλικό προσωπικό με υπηρεσίες προσανατολισμένες στον πελάτη.

 

Ιωάννης Κασσιός

Managing Director of Technografia Ltd

Μαρία Λοΐζου

Μια επαγγελματική και εξαιρετικά αξιόπιστη εταιρεία! Μου έχει προσφέρει την καλύτερη λύση ασφάλειας για το σπίτι μου με τον καλύτερο εξοπλισμό!Αξιόπιστη, οικονομικά αποδοτική, αντανακλά απόλυτα στην ορθολογική διαχείριση των κινδύνων στον δικό μου χώρο, μέσα και έξω, από κάθε άποψη!

 

Μαρία Λοΐζου

Ιδιοκτήτρια κατοικίας