Τα συστήματα συναγερμού είναι αναγκαία για να διασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησή σας από ανεπιθύμητους εισβολείς. Εγκαθιστώντας ένα σύστημα συναγερμού αυξάνετε την ασφάλεια της οικογένειάς σας και της περιουσίας σας.

Η νέα γενιά των έξυπνων πινάκων ελέγχου, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε εξ αποστάσεως το σύστημα συναγερμού σας ανεξαρτήτως που είστε και τι ώρα είναι. Πολύ εύκολα, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το σύστημα συναγερμού σας χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Είναι τόσο απλό.

Εάν είστε ιδιοκτήτες κατοικίδιου, η Lysi Security σας διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την προστασία από ένα σύστημα συναγερμού, ενώ το κατοικίδιό σας θα απολαμβάνει την ζεστασιά του σπιτιού σας.  Στα συστήματα συναγερμού που προσφέρουμε, μπορούμε να συνδέσουμε ειδικούς ανιχνευτές για κατοικίδια περιορίζοντας έτσι τους λανθασμένους συναγερμούς. Έτσι οι τριχωτοί σας φίλοι μπορούν να απολαμβάνουν την θαλπωρή του σπιτιού σας, νιώθοντας ασφαλείς.

Ώρα για διακοπές; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια του σπιτιού και του γραφείου σας. Ένα σύστημα συναγερμού καλύπτει την ασφάλεια του σπιτιού, του γραφείου ή της επιχείρησής σας αποτρέποντας τυχόν ανεπιθύμητους εισβολείς στην απουσία σας.

Για μεγιστοποίηση της ασφάλειάς σας, μπορούμε να επιτηρούμε το σύστημά συναγερμού σας μέσω σύνδεσής του με το κέντρο λήψης σημάτων μας 24 ώρες/365 μέρες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τις διακοπές σας, γνωρίζοντας ότι το κτίριο, το γραφείο και το σπίτι σας είναι ασφαλείς.

Προστατέψτε ότι αγαπάτε και αξίζει για εσάς. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά.

Franco Anacreonte

Για πρώτη φορά συνεργάστηκα με την Lysi Security όταν έχτισα ένα καινούργιο σπίτι στην περιοχή της Λεμεσού το 2010. Τους κάλεσα και πάλι το 2017 και 2018 όταν χρειάστηκα διάφορες αναβαθμίσεις και προσθήκες στην οικία μου: κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), σύστημα συναγερμού, σύστημα θυροτηλεόρασης και υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης και διαδικτύου.

Φάνηκε ότι τόσο η διοίκηση όσο και η όλη ομάδα είναι επαγγελματίες, αποτελεσματικοί, εξαιρετικά γρήγοροι και πάνω απ ‘όλα πολύ φιλικοί. Τίποτα δεν είναι πρόβλημα γι αυτούς και η εταιρεία σέβεται τους πελάτες της και κάνει ότι χρειάζεται για να τους βοηθήσει. Ο πελάτης είναι πάνω από όλα για αυτούς και αυτό αντικατοπτρίζεται στις υπηρεσίες που παρέχουν. Η εξυπηρέτηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι εξαιρετική.

Η Lysi είναι μια σύγχρονη εταιρεία που λειτουργεί όπως τον Αγγλικό παλιομοδίτικο τρόπο, ο οποίος δεν συνηθίζεται στην Κύπρο.

Δεν διστάζω να συστήσω τη Lysi. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ καμιά άλλη εταιρεία για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την τεχνολογία.

Franco Anacreonte

Owner of Icon Hotel, Cappello’s Restaurant and Piano Lounge – UK

Ιδιοκτήτης κατοικίας

Πανίκος Παναγή

Εξαιρετική εταιρεία! Ποτέ δεν είχα προβλήματα με εκείνους. Πάντοτε είναι εκεί για εμάς, και δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ.Αγαπώ τις ικανότητες του συστήματός μας. Κόστος φιλικό για ένα  αποτελεσματικό οικιακό σύστημα ασφαλείας.Συνεχίστε την καλή δουλειά κυρίες και κύριοι. Ευχαριστώ.

 

Πανίκος Παναγή

Construction Manager & Engineer BSc (Hons) CIOB

Ιδιοκτήτης κατοικίας

Ιωάννης Κασσιός

Στην Technografia λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την υποδομή και την ασφάλεια των συστημάτων. Εμπιστευτήκαμε την ασφάλειά μας στην Lysi Security την οποία και συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, ικανό συνεργάτη και φιλικό προσωπικό με υπηρεσίες προσανατολισμένες στον πελάτη.

 

Ιωάννης Κασσιός

Managing Director of Technografia Ltd

Μαρία Λοΐζου

Μια επαγγελματική και εξαιρετικά αξιόπιστη εταιρεία! Μου έχει προσφέρει την καλύτερη λύση ασφάλειας για το σπίτι μου με τον καλύτερο εξοπλισμό!Αξιόπιστη, οικονομικά αποδοτική, αντανακλά απόλυτα στην ορθολογική διαχείριση των κινδύνων στον δικό μου χώρο, μέσα και έξω, από κάθε άποψη!

 

Μαρία Λοΐζου

Ιδιοκτήτρια κατοικίας