Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Νιώστε ασφαλείς με τις υπηρεσίες μας!

13 Χρόνια Εμπειρίας

Πιστοποιημένο και Καταρτισμένο Προσωπικό

Προηγμένη και Καινοτόμος Τεχνολογία

Υπηρεσίες Κορυφαίας Ποιότητας

Η διατήρηση της ασφάλειας και της προστασίας του σπιτιού και της περιουσίας σας είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και για εσάς. Έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από πρόσθετες συμβουλευτικές υπηρεσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τις επιλογές ασφάλειας που έχετε στη διάθεσή σας και να σιγουρευτείτε ότι έχετε λάβει τα κατάλληλα μέτρα για τις ανάγκες σας.

Μπορούμε να καταρτίσουμε μελέτες ασφάλειας για νέα έργα, να αξιολογήσουμε υπάρχοντα έργα και να προτείνουμε διορθωτικά μέτρα ασφάλειας.

Ο συνδυασμός των συμβουλευτικών υπηρεσιών μας με τα προηγμένα συστήματα αντιδιαρρηκτικού συναγερμού, τα συστήματα κλειστού κυκλώματος CCTV, τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, τα συστήματα θυροτηλεόρασης και ενδοεπικοινωνίας, τα συστήματα συναγερμού πυρανίχνευσης, τα αντικλεπτικά συστήματα και άλλες υπηρεσίες ασφάλειας σάς εγγυώνται ακριβώς αυτό: ότι θα αισθάνεστε ασφαλείς με όσα σας παρέχουμε.

Στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται κρατικά κτίρια, δημόσια νοσοκομεία, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, εργοστάσια και κατοικίες σε όλη την Κύπρο. Ο κάθε πελάτης είναι ένας νέος συνεργάτης για εμάς και αυτό είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 7000 6005, +357 2573 5111 ή στείλτε μας μήνυμα συμπληρώνοντας τη φόρμα.

    Φόρμα Ενδιαφέροντος* Υποχρεωτικά πεδία.

    Συστήματα & Υπηρεσίες

    Συμβουλές Ασφάλειας