Οικιακοί Αυτοματισμοί

Ενοποίηση. Η έξυπνη επιλογή!

Διανομή Ήχου

Έλεγχος Φωτισμού

Διανομή Βίντεο

Σύστημα Οικιακού Κινηματογράφου

Καλώς ορίσατε στην εποχή του “Έξυπνου Σπιτιού”!

Το “Έξυπνο Σπίτι” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως για την περιγραφή ενός σπιτιού όπου οι οικιακές συσκευές έχουν διασυνδεθεί και επικοινωνούν μεταξύ τους: συστήματα φωτισμού, θέρμανσης, κλιματισμού, τηλεόρασης, υπολογιστών, ψυχαγωγίας και βίντεο μέχρι συστήματα ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος CCTV. Υπάρχει πλέον η δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας, του φωτισμού και της ασφάλειας του σπιτιού σας με ένα swipe ή το άγγιγμα μιας οθόνης.

Για κάθε συσκευή που αποτελεί μέρος του συστήματος οικιακών αυτοματισμών υπάρχει δυνατότητα ελέγχου και πρόσβασης μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή, είτε βρίσκεστε στο διπλανό δωμάτιο είτε είστε χιλιόμετρα μακριά.

Οι οικιακοί αυτοματισμοί μπορούν να είναι κάτι απλό, όπως το χαμήλωμα του φωτισμού με ένα τηλεχειριστήριο, ή κάτι πιο πολύπλοκο, όπως η διαμόρφωση ενός δικτύου με διάφορα στοιχεία του σπιτιού σας, όπως τον θερμοστάτη, το σύστημα ασφαλείας, τα συστήματα φωτισμού, ήχου και βίντεο. Ο προγραμματισμός τους μπορεί να γίνει εύκολα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου χρησιμοποιώντας ένα κεντρικό χειριστήριο ή το smartphone σας!

Οι έξυπνοι οικιακοί αυτοματισμοί σάς δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε λειτουργίες και ανέσεις υψηλής τεχνολογίας που δεν ήταν δυνατές στον παρελθόν. Καθώς η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, το ίδιο ισχύει και για τις δυνατότητες των οικιακών αυτοματισμών ευρείας κατανάλωσης. Έτσι, η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη και το σπίτι σας πιο ενεργειακά αποδοτικό και ευχάριστο.

Η Lysi Security σχεδιάζει αποδοτικά συστήματα αυτοματισμών που μειώνουν τόσο το κόστος ενέργειας όσο και το περιβαλλοντικό κόστος, με σίγουρη απόδοση της επένδυσής σας. Φέρνουμε τον χώρο σας ένα βήμα πιο κοντά στην πράσινη τεχνολογία. Ήρθε η ώρα να κάνετε “έξυπνο” το σπίτι και την επιχείρησή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 7000 6005, +357 2573 5111 ή στείλτε μας μήνυμα συμπληρώνοντας τη φόρμα.

    Φόρμα Ενδιαφέροντος* Υποχρεωτικά πεδία.

    Σχετικές Συμβουλές Ασφάλειας

    Περισσότερα Συστήματα & Υπηρεσίες