Έξυπνο Σπίτι: Γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν τους οικιακούς αυτοματισμούς;

#StaySafe

Έξυπνο Σπίτι: Γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν τους οικιακούς αυτοματισμούς;

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να μετατρέψουν στο σπίτι τους σε «έξυπνο». Πώς οι οικιακοί αυτοματισμοί μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, και γιατί αυτή η επιλογή είναι πλέον δυνατή για τους περισσότερους;

 

Η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά, παρέχοντας άμεσες και εύκολες λύσεις σε ό,τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην καθημερινότητά μας. Το σπίτι μας δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η μετατροπή του σπιτιού μας σε «έξυπνο» πλέον είναι μία αναγκαιότητα.

Στο παρελθόν, υπήρχε η αντίληψη ότι τα «έξυπνα σπίτια» ανήκαν σε έναν πιο πολυτελή τρόπο ζωής. Σήμερα, με τις επιλογές που υπάρχουν, η απόκτηση ενός έξυπνου σπιτιού είναι πιο εύκολη και πιο εφικτή από ποτέ.

Γιατί λοιπόν, θα πρέπει να επενδύσουμε σε ένα έξυπνο σπίτι με οικιακούς αυτοματισμούς;

Απίστευτη ευκολία για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο

Φανταστείτε την κάθε φορά που έχετε φύγει από τον εργασιακό σας χώρο και αναρωτιέστε εάν κλείσατε όλα τα φώτα, ή τις φορές που ξέρατε ότι θα φτάσετε αργά στο σπίτι σας και ευχόστασταν να μπορούσε να ήταν ήδη ζεστό. Δε θα ήταν τέλειο εάν μπορούσατε να ελέγξετε αυτά και άλλα τόσα απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σας;

Ακριβώς αυτή είναι η ευκολία των οικιακών αυτοματισμών. Σας δίνουν τη δυνατότητα να μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα μέσα στο σπίτι σας, ανεξαρτήτως του που βρίσκεστε. Οικιακές συσκευές, συστήματα φωτισμού, θέρμανσης, κλιματισμού, ψυχαγωγίας και άλλα πολλά είναι διαθέσιμα με το άγγιγμα μιας οθόνης. Η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη και το σπίτι σας ενεργειακά αποδοτικό.

Ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού

Οι οικιακοί αυτοματισμοί σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές από ποτέ, αφού μπορείτε να ελέγχετε τις κλειδαριές, τον συναγερμό, ακόμα και το θυροτηλέφωνο, ανεξάρτητα από το αν είστε σπίτι ή όχι, απλά και μόνο με τη χρήση του tablet ή του κινητού σας. Αντιδιαρρηκτικοί συναγερμοί και συστήματα πυρανίχνευσης μπορούν να σας προστατέψουν ανά πάσα στιγμή.

Τα συστήματα οικιακού αυτοματισμού μπορούν να συνδεθούν, μεταξύ άλλων, με ανιχνευτές κίνησης, κάμερες παρακολούθησης, αυτοματοποιημένες κλειδαριές πορτών και άλλα απτά μέτρα ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε με μία κίνηση πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ασφαλείας στις διάφορες συσκευές σας και να παρακολουθείτε το χώρο σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε και αν βρίσκετε.

Ιδανική επιλογή για το εξοχικό ή για σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης

Το γεγονός ότι οι οικιακοί αυτοματισμοί μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση τους καθιστά την ιδανική επιλογή για τα εξοχικά ή για σπίτια τα οποία τα ενοικιάζετε συχνά για σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ελέγξετε την ασφάλεια, όπως και να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ή τον θερμοσίφωνα λίγο πριν έρθουν οι ενοικιαστές σας, χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας.

 

Το «έξυπνο σπίτι» βοηθάει το περιβάλλον και τα οικονομικά σας

Με ένα κουμπί αφής ή μία εφαρμογή στο κινητό μπορείτε να ελέγξετε πολλά gadgets ή συστήματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξοικονομείτε ενέργεια, πράγμα που βοηθάει τόσο το περιβάλλον, όσο και την τσέπη σας. Μέσω των οικιακών αυτοματισμών μπορείτε να χειρίζεστε τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού, καθώς και να ανάβετε ή να σβήνετε τα φώτα, ή κάποια βρύση που μπορεί να τρέχει.

 

Γιατί να προτιμήσετε τη Lysi Security;

Η Lysi Security σχεδιάζει αποδοτικά συστήματα αυτοματισμών που μειώνουν τόσο το κόστος ενέργειας όσο και το περιβαλλοντικό κόστος, ενώ παράλληλα η πολυετής εμπειρία της στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας την καθιστά αυτομάτως μια αξιόπιστη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.