Γιατί να επιλέξετε ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV για την επιχείρησή σας;

#StaySafe

Γιατί να επιλέξετε ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV για την επιχείρησή σας;

Ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV στην επιχείρησή σας, αλλά αναρωτιέστε εάν είναι η σωστή κίνηση; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας ενέργειας;

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που αναρωτιούνται εάν θα έπρεπε να επενδύσουν σε ένα σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV για την επιχείρησή τους. Κάποιοι μπορεί να είναι διστακτικοί, ίσως γιατί δεν έχουν καταλάβει τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας απόφασης.

 

Πώς μπορούν λοιπόν να ωφεληθούν από το συγκεκριμένο σύστημα; Ποια είναι τα 5 πλεονεκτήματα ενός κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV;

 

Πρόληψη και αποτροπή εγκληματικών ενεργειών

Ένα από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα ενός κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV είναι η δυνατότητα πρόληψης και αποτροπής εγκληματικών ενεργειών. Μία κάμερα έχει μεγάλη δύναμη και μπορεί να αποθαρρύνει τους κακοποιούς, μεγαλώνοντας αυτομάτως το ρίσκο για τον εν δυνάμει κακοποιό και κάνοντας φανερή την παρουσία του νόμου.

 

Παρακολούθηση δραστηριοτήτων επιχείρησης

Τα συστήματα CCTV είναι σε θέση να παρακολουθούν τι συμβαίνει στον χώρο όπου είναι εγκατεστημένα. Παρακολουθώντας τη δραστηριότητα των εργαζομένων και των επισκεπτών, όσο βρίσκονται στην επιχείρησή σας, τόσο εσείς όσο και το προσωπικό σας, μπορείτε να είστε απολύτως ήσυχοι, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή το τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Συλλογή αποδεικτικών στοιχείων

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV είναι πολύ χρήσιμο όχι μόνο στην αποτροπή μιας εγκληματικής ενέργειας, αλλά και στην περίπτωση που αυτή όντως συμβεί. Το σύστημα μπορεί να παρέχει αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία μπορεί να βοηθήσουν στην έρευνα. Τα εγκλήματα μπορούν να επιλυθούν πολύ πιο εύκολα με στοιχεία που μπορεί να έχει συλλέξει μια κάμερα CCTV, βοηθώντας στον εντοπισμό του χρόνου, της ακριβούς τοποθεσίας και, κυρίως, των υπόπτων.

 

Βοήθεια στη λήψη αποφάσεων

Πάντα σε έναν χώρο εργασίας μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, είτε μεταξύ των εργαζομένων, είτε ανάμεσα σε έναν εργαζόμενο και έναν πελάτη. Οι πληροφορίες που μπορεί να συλλέξει το σύστημα CCTV μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, αλλά και στην προστασία του προσωπικού σας από κακόβουλες και ανυπόστατες κατηγορίες.

 

Κατάλληλο για κάθε είδος επιχείρησης

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος CCTV μπορούν να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και να προστατέψουν την περιουσία σας. Είναι ιδανικές τόσο για μικρά καταστήματα, όσο και για πολύ μεγαλύτερους επαγγελματικούς χώρους, καθώς οι κάμερες που διατίθενται είναι εσωτερικές, εξωτερικές αλλά και θερμικές.

 

Γιατί να επιλέξετε σύστημα CCTV από τη Lysi Security;

Η Lysi Security δραστηριοποιείται στον χώρο για πάνω από μία δεκαετία, παρέχοντας αξιόπιστες και επαγγελματικές λύσεις ασφάλειας. Το σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV της Lysi Security προσφέρει 100% κάλυψη χωρίς δυνατότητα παρείσφρησης, όπως και κάλυψη όλων των τυφλών σημείων.

Επίσης, είναι τελευταίας τεχνολογίας καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε online και εξ αποστάσεως τον χώρο σας μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή, όλο το 24ωρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.